Canett Furniture skifter igen gearPRESSEMEDDELELSE

Fredag d. 26 marts 2021


Canett Furniture skifter igen gear

Canett Furniture, der er B2B leverandør af attraktive møbler til det moderne hjem, har overtaget reolvirksomheden ABC-Reoler.

Det kan med stor glæde meddeles, at Canett Furniture har overtaget reolvirksomheden ABC-Reoler Aulum A/S. Overtagelsen flugter med strategien om optimering af Supply Chain og styrkelse af produktsortimentet, som blev aktiveret ved Claus S. Nørgårds tiltrædelse som ny CEO i august 2020.

ABC-Reoler overtages fra Søren Iversen, der efter mere end 25 års ejerskab har ønsket et generationsskifte.

Legendarisk virksomhed
Med baggrund i sin historie, der kan spores tilbage til 1917, samt to ikoniske reolsystemer, henholdsvis Classic-stigereoler og Quadrant reoler, må ABC-Reoler karakteriseres som en legendarisk møbelvirksomhed.
Det bidrager til den legendariske fortælling, at ABC-Reoler i 2014 vandt en næsten 10 år lang retssag mod Montana, som i 2005 anlagde sag mod Aulum-virksomheden for at have plagieret en reol. Det drejede sig om reolen "Quadrant", der havde været på markedet siden 1997.
Højesteret kunne ikke følge Montanas påstand og stadfæstede derfor Sø- og Handelsrettens dom. ”Det endte med at blive en principsag, der stod på i lang tid, men udover at blive frifundet, fik vi Højesterets bekræftelse af en ophavsret til Quadrant-reolerne”, udtaler Søren Iversen.

Enormt potentiale
Overtagelsen er baseret på identificering af, at ABC-Reoler repræsenterer et enormt potentiale. ”Det handler om, at vi ser en stor synergi, hvis de ikoniske reoler kobles med kundegrundlaget og vækstrejsen i Canett Furniture”, udtaler Claus S. Nørgaard.
Søren Iversen er meget tilfreds med, at det er Canett Furniture, der har overtaget virksomheden, og udtaler: ”Under forhandlingen om overtagelsen er jeg blevet overbevist om, at Canett Furniture har gode forudsætninger for at skabe en god fremtid for virksomheden, og det glæder mig, da jeg ønsker det bedste for medarbejderne og produkterne”.
ABC-Reolers produkter er alle fladpakkede, og det giver store vækstmuligheder, herunder via afsætning til oversøiske markeder og det stærkt eksploderende online salg.

Samarbejde
For at styrke grundlaget for overtagelsen er der aftalt et samarbejde med Søren Iversen. ”Jeg glæder mig til et godt samarbejde med Søren Iversen om overtagelsen”, udtaler Claus S. Nørgaard og fortsætter: ”Jeg glæder mig endvidere til at påbegynde et godt samarbejde med virksomhedens dedikerede og trofaste medarbejdere om skabelsen af en ny tid”.
For yderligere oplysninger, kontakt venligst: Claus S. Nørgaard, +45 20805801.

www.abc-reoler.dk www.canettfurniture.dk
ABC Classic har med sine over 40 år på markedet bevist sine helt unikke egenskaber, med hensyn til fleksibilitet, funktionalitet og holdbarhed. En reol der sjældent kasseres, men indgår i nye brugskombinationer. Quadrant og Quadrant Simplex er ligeledes to produkter fra ABC-Reoler, hvor enkelthed, fleksibilitet og funktionalitet er grundstenene. To systemer i meget lette og elegante designs.

 


PRESSEMEDDELELSE

Tirsdag d. 11 august 2020


Canett Furniture skifter gear

Canett Furniture, der er B2B leverandør af attraktive møbler til det moderne hjem, er inde i en interessant udvikling og skifter nu administrerende direktør for at realisere en vækstambition.

Vi har igennem de sidste to år arbejdet med at styrke det forretningsmæssige grundlag, justere retningen for virksomheden og opkvalificere organisationen. Nu er det tid til at tage næste skridt i vores udvikling for at realisere vores vækstambition.

På den baggrund er det en glæde at kunne oplyse, at Claus S. Nørgård er tiltrådt som ny CEO i Canett Furniture. Claus kommer med en solid direktørerfaring, stærke sourcing kompetencer og 15 års erfaring fra møbelbranchen.

Rasmus Christjansen, der fratræder som CEO, har spillet en væsentlig rolle i udviklingen af virksomheden og har sammen med bestyrelsen tegnet retningen for fremtiden. Det har i den forbindelse været et åbent og strategisk fokusområde at få tilført nye kompetencer på det rette tidspunkt, og vi mener, at timingen er helt rigtig. Da Rasmus samtidig har fået tilbudt nye udfordringer udenfor Canett, går tingene op i en højere enhed. Frem til den 30. september vil Claus og Rasmus køre parløb, hvorefter Rasmus fratræder sin stilling.

Claus, som ligeledes træder ind i ejerkredsen, vil som CEO få det samlede ansvar for driften i Canett Furniture. Claus vil særligt fokusere på at styrke vores Supply Chain og vores leverandørsamarbejde, og vil derudover, i samarbejde med CCO Anette Berg Skafsgaard, sætte agendaen ud mod kunderne for at sikre et stærkt og værdiskabende sortiment.

Vi vil benytte lejligheden til at sige tak til Rasmus for den store indsats og ønske ham held og lykke med de nye udfordringer, og samtidig byde Claus velkommen i Canett Furniture.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: Claus S. Nørgaard, +45 20805801.

 

Med venlig hilsen

Canett Furniture AS

www.canettfurniture.dk