Virksomhedsprofil

We Care More

Canett Furniture blev grundlagt i 2003 og har altid været fokuseret på at designe og udvikle attraktive møbler til det moderne hjem - med fokus på spisestue, dagligstue og entré.

Canett Furniture er en B2B handelsvirksomhed hvilket gør det muligt at skabe et alsidigt og udviklende sortiment, som vi tilbyder til møbelkæder og uafhængige møbelhandlere primært i Skandinavien.

Fokus på kvalitet, kompetent kundeservice, digitale mulighed og konkurrencedygtige priser er indbygget i vores DNA.

 

Design by heart

We Care More - Vi ønsker at skabe rum hvor mennesker mødes

Med vores brede sortiment, tilbyder vi stilarter og designs, der matcher ethvert budget - og enhver stil.

Udover stole og spiseborde, er sofaborde, skænke og konsoller er også en vigtig del af samlingen, der er udviklet med den højeste betydning for detaljer og kvalitet. For at udfylde den perfekte kollektion til den moderne bolig, og et iøjnefaldende display til vores kunders forretninger, tilbyder vi et unikt touch med spændende designs.

Vi forsøger at inspirere og udfordre vores kunder igennem innovative ideer, flotte møbler og lidt "Craziness"

 

Customer Care & Support

We Care More - Vi mener at stærke relationer er fundamentet for succes for os, vores kunder og forretningspartnere

Vores dygtige medarbejdere og dedikerede sælgere står altid klar til at hjælpe og servicere vores kunder. Vi fokuserer på at udvikle værdiskabende services til butikkerne samt effektive og digitale løsninger til at understøtte samarbejdet. 

 

Product Care

We Care More - Vi elsker møbler

Vi ønsker at vores møbler har en lang levetid, og derfor giver vi vejledning til vedligeholdelse, rengøring og generel viden om materialer og indhold i produkterne.

Vores "Easy Care" vedligeholdelses-kit til vores træborde er et resultat af vores fokus på at sikre lang produktlevetid.

 

Social Care

We Care More - vi tager os af hinanden og støtter udvalgte sociale formål

Vi mener at et godt arbejdsmiljø er forudsætningen for succes. Vi mener at et godt arbejdsmiljø skaber sammenhold, kreativitet og sikrer at vi løbende udvikler os som virksomhed.

Vi støtter løbende humanitære støtteorganisationer og projekter.

Vi forventer at vores forretningspartnere tager socialt ansvar og vores principper overfor samarbejdspartnere er i overensstemmelse med standarderne fra Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO), som omhandler grundlæggende rettigheder for menneskerettigheder og arbejdstagere.

 

Environmental Care

We Care More - vi ønsker at begrænse vores påvirkning på miljøet

Vi overholder EU såvel som dansk lovgivning. Dette indebærer bla., at vi sikrer os, at der ikke høstes noget træ ulovligt til produktionen af produkter der er omfattet af European Timber Regulation (EUTR)

Vi arbejder løbende på at skabe et mere bæredygtigt udtryk. Dette gælder både materialevalg, møbelpleje produkter og vores generelle forretningsmodel.