Vi støtter - 2019/20


Familier med kræftramte børn er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.

Organisationen blev etableret i 1983 og har i dag ca. 2.500 familiemedlemmer, der alle repræsenterer en familie, der har eller har haft et kræftramt barn. Hertil kommer et større antal støttemedlemmer.

Størstedelen af arbejdet med gennemførelse af medlems-aktiviteter og arrangementer er frivilligt og ulønnet.

Du kan også støtte FMBK's arbejde aktivt – også selvom du blot ønsker at være passivt medlem.  

Klik ind på http://fmkb.dk og gør en forskel allerede idag.

 

 

Projektet

De lavtliggende områder i kystregionen ved Yangoon er i særlig høj grad udsat for klimaforandringer og stigende havvand truer landets fødevaresikkerhed og industri.
Mangrovetræer er mirakeltræer da de trives i saltvand og dermed effektivt beskytter kystlinjen og landets fødevareproduktion, samfund og indbyggere. Mangroveskove sikre biodiversitet og er hjemsted for et væld af dyrearter og stimer af fisk, ligesom de binder høje niveauer af CO2 fra atmosfæren og dermed er yderst effektive når det kommer til kampen mod klimaforandringer og global opvarmning. Mangroveskove binder op til 4 gange mere CO2 end andre tropiske skove, selv regnskove. Projektet udplanter mangrove træer fra planteskoler og skal forøge landets mangroveskove.

Projektets formål

• Bekæmpe Klimaforandringer og global opvarmning
• Forøgelse af skovområder
• Sikre kystlinje
• Sikre fødevareindustri og økonomi
• Jordbundsbeskyttelse

 


Når du støtter Kræftens Bekæmpelse, bidrager du til vores arbejde og er med til at gøre en forskel for de mange danskere, der bliver ramt af kræft og deres pårørende.

Takket være den brede folkelige opbakning bliver der lyttet til Kræftens Bekæmpelse. Både på Christiansborg, i regionerne og på sygehusene. Derfor behandles kræft i dag som akut sygdom. Derfor er der indført pakkeforløb for samtlige kræftformer, og derfor er der ingen tvivl om patienternes klare rettigheder.

Vi støtter for at: 

  • gør det muligt at forske i kræft og behandlingen af kræft
  • gør os bedre til at forebygge kræft
  • gør en forskel for mennesker ramt af kræft

Vi vil gøre en forskel for de mere end 36.000 danskere og familier der hvert år rammes af kræft - ved at støtte Kræftens Bekæmpelse. 

 

Du kan også støtte børn, unge og kræft.  

Klik ind på https://www.cancer.dk/stoet-os/ og gør en forskel allerede idag.

 


En ven, når der er allermest brug for det

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, der har eksisteret siden 2003. Vores hovedkontor er placeret i København, men vi arbejder i hele landet. Her besøger vi indlagte børn og familier på alle landets 22 børneafdelinger og på særtilbud og institutioner for børn og unge, her i blandt børnepsykiatriske dag- og døgnafsnit.

Som klovneforening er vores fornemmeste opgave er at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet. Hospitalsklovnen spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det.

Hospitalsklovnen forvandler hospitalsstuen til et hjerterum fuld af leg og magi, og skaber sammen med barnet et univers, hvor alt er muligt. Det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven, som kan åbne op for barnets lyst til leg, men også for en snak om tanker og bekymringer, der kan opstå med en indlæggelse. Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Vores arbejde er kun muligt med donationer fra privatpersoner, fonde og sponsorer. Bidrag der ikke er øremærkede - det vil sige doneret til et bestemt formål - er med til at give vores forening frihed til at handle der, hvor behovet er størst.

Du kan også blive sponsor for de Danske Hospitalsklovne.  

Klik ind på https://danskehospitalsklovne.dk/node/5/donate og gør en forskel allerede idag.

 

Nyheder

Direkte fra Facebook

Følg os på Facebook