Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan Canett Furniture AS håndterer personoplysninger.

DATAANSVARLIG

Canett Furniture er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

Hanne Nygaard Kristensen

Dir. tlf.: 96 64 42 24

VI BEHANDLER FØLGENDE PERSONDATA

Når du handler hos os behandles følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, titel, telefonnummer, mailadresse.
  • Mails med signaturoplysninger.
  • Dette gemmes med henblik på samhandel.
  • Oplysningerne kan blive sendt til speditører, agenter og revisor.
  • Tidsrum for opbevaring, vil være så længe der er et samarbejde, og hvis dette afsluttes, 5 år efter ifølge regnskabsloven om opbevaring af regnskabsmateriale.

Hvis du ansøger om et job hos os behandles følgende personoplysninger:

  • Din ansøgning gemmes, så længe du er i betragtning til den ledige stilling.
  • Vi modtager ansøgninger i en fortrolig mailboks, bestemt til at modtage og behandle ansøgninger.
  • Denne mailboks kan kun tilgås af HR-afdelingen.
  • Ansøgningerne slettes når den ledige stilling er besat.
  • I tilfælde af vi ønsker at gemme en ansøgning, beder vi om skriftlig samtykke fra ansøger.
  • Oplysninger og ansøgninger er tilgængelige for HR, samt den ansvarlige i den afdeling der fortager ansættelse.

DINE RETTIGHEDER

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig.

Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

SIKKERHED

Vi opbevarer dine personoplysninger, indtil vi har ansat en medarbejder i den ledige stilling.
Er der brug for at gemme oplysningerne i længere tid, spørger vi om samtykke.

KLAGEINSTANS

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet.
Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk